S vlky výti

S vlky výti

Anotace: -

Proč, když slyším vlky výti,

já chtěl bych s nimi býti?

Vzdyťi i malá jejich snaha

ta co mě tak zmáhá,

stojí spoustu sil.

 

Těch, kterými nepřitele do týlu

jsem bil jen já sám

a snaha nezměnila nic.

 

Co hůř a možná ještě víc

výti s vlky já vždy chtěl,

avšak pak, když bájný střelec

s plnou kapsou střel...vystřelil...

a trefil to co měl...střed srdce

už tak plné spousty děr

 

Srdce ustanulo jak zvony andělské

a ticho nebeské rozprostřelo se

zůstalo...

možná však jen usnulo

a zaspalo...
Autor greenus, 06.01.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí