ACH.VZPOMÍNÁM

ACH.VZPOMÍNÁM

Anotace: -

TOTO JE KRÁTKÁ SMRŠŤ MYŠLENEK, KTERÉ SEPSALA MÁ KAMRÁDKA PÁR MĚSÍCŮ PO ROZCHODU SE SVÝM PŘÍTELEM. SLÍBILA JSEM JÍ, ŽE JÍ TO SEM VYVĚSÍM. CO SI O TOM MYSLÍTE? LÍBÍ SE VÁM?


Vzpomínám….vzpomínám na všechny ty krásné chvíle, na ty kouzelné okamžiky….vzpomínám a oči se mi zalévají slzami…vzpomínám na náš první polibek…pršelo a my se schovávali mezi jehličnatými stromy…měl si na sobě tu barvu…tu barvu, která Ti tolik sluší…vzpomínám na náš první společný večer, byli jsme ještě jen přátelé…tolik jsem se bála políbit Tě už tehdy…vzpomínám na večer..kdy už jsme nebyli jen přátelé..vzpomínám na tu hromadu polibků..na tu hudbu co hrála…vzpomínám, jak si mi nesměle řekl ty dvě krásná slova…vzpomínám, že jsi mi splnil jeden z mých snů….vzpomínám co se ve mně odehrávalo, byla jsem štěstím bez sebe…vzpomínám jak sis zapamatoval můj úsměv, tím mé štěstí vzrostlo do nepopsatelných rozměrů…vzpomínám na ten nejkrásnější polibek v mém životě…v dešti…vzpomínám na ten romantický večer...na ten film puštěný tolikrát dokola…na palačinky s nutelou…na gumové medvídky…na to jak díky Tobě opadl můj strach…vzpomínám na ten malý sladký dáreček…vzpomínám na Tvou vůni…vzpomínám na ten strach o Tebe…vzpomínám na Tvou roztomilou reakci, když jsem řekla, že splníme i Tvůj sen…vzpomínám jak jsme plánovali na tom místě kam si mě vzal…vzpomínám na všechno, na všechno co se na tento papír nevejde….vzpomínám jak jsem všechno zničila, protože: „Láska je jako šachy, jeden špatný tah a máš MAT“.


Teď už je všechno jinak, Ty už jsi dál…a já to tak musím nechat být. Prosím…odpusť mi….
Autor alice.fialka, 06.01.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když to asi mělo vyznít smutně, mě o vyvolalo úsměv.
protože posledních pár týdnů taky vzpomínám a je to krásné.

08.01.2012 09:11:43 | Nathan Meir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí