Návrat

Návrat

Anotace: -

Vesmírná ruka co letí věčností,


Směr snad ukazuje – někam z pekla ven,


Je to jen sen či netrpím soudností,


Chci se jí řídit, zastavit den.


Je noc, je toho na mne moc,


Důvěru ve vlastní soudnost ztrácím,


Kácím sociální břehy


A při hledání něhy mne to zas vrací k lidem, citem,


Číslům, dětství - rozum se mi vrací - prací.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí