Semeno

Semeno

Anotace: -

Naturální chuť na sex,


maximální uvolnění,


řeč těl,


sel jsem a nesklidil,


břídil, co semeno nezaryl,


vyl při tom u toho,


mnoho povyku….pro nic,


víc a víc jsem sázel,


hrách na zeď házel,


teď sedím zadumán,


hnán vlastním strachem,


že spermií vrahem jsem,


vždyť sen o životě byl…


sil se dál nedostává…


mává to se mnou


s tou hrou těl


měl jsem požitek


teď hleď aše alespoň uklidníš


když vítr sázíš vichřici neskllidíš.


vidíš, jsi jen potvora..


samota magora dohání…k šílenství


víc věcí se nepokoušíš dohnat


leda sám sebe


a zase zabíjíš ty chudáky v slizu


mízu házíš do hajzlu


papírem utíraje


moje


přitom pocit uspokojení, alespoň k hnojení přispíváš


 

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí