Síla detoxu

Síla detoxu

Anotace: -

Nelíčená radost nad možností žít,


na chvíli najít odchylku od myšlenky zemřít


a brečet, že to nedokážu:


 v kůži bezdomovce klečet a dívat se do tunelu,


co snad kamsi vede a láká mne peklo i nebe


a znovu se vracím k životu – na detoxu,


trpím zas absťákem,


v křečích se obracím na gumovém lůžku,


kde minuty jsou hodinou,


máš čas jen přemýšlet nad sebou i rodinou,


vracet se v čase, cos kdysi dokázal,


jak prase skončil v dalším blázinci,


co má tu divnou moc, že nahodí hadici.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí