Snění

Snění

Anotace: -

Snít o věcech co člověku chybí je inspirací,


život má však trochu dost myriádami představ


a kost rybí se ti zatnout musí při hledání výher,


husím hrdlem tě pak dusí – knedlíků kusy.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí