Před koncem roku

Před koncem roku

Anotace: .. z otazníků vykřičníky?

Blíží se konec roku
a my se slzou v oku
promítnem jeho průběh
vždyť nám tak rychle uběh

přinesl různá dění
dost chyb i poučení
radosti a též smutky
podlé i chrabré skutky

čekáme co ten nový
zda činy neb jen slovy
promění otazníky
v tečky a vykřičníky
Autor Heron, 30.12.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promění otazníky v tečky a vykřičníky, to je pěkně řečeno.

30.12.2006 12:26:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí