Mário

Mário

Anotace: -

Krize, vize, či mize-jící svět v mlze,


jak tu Mário zpívá, dává mi to divné pocity,


city mne opouští, země se třese a nese to dál,


mám ho tu snad rád, že čas zabíjí i v řiti ho mám,


jsem tu dost sám.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí