Hravá dopolední

Hravá dopolední

Anotace: -

Radostný pupen vyrostlý ze stěn vody,


obtloustlý kmen svou anakondu rodí,


já petanquem získávám chvíli svobody,


sedím tu a píšu tyhle bláboly.


 


Klouzek sežrán slimáky padá k hlíně,


já hledal štěstí v chlastu, hlavně víně.


Nástupy horka chvílemi mrak kalí


a já mám po psaní – přišlo na mne sraní.


 


Kytara začala droboulinko drnčet, zpěvy,


skusím to udržet, tak mi nutnost velí.


Sestřička v pohodě, je dnes s lidskou tváří,


já mám chuť na rajskou, očička mi září.


K tomu dát pivečko….. blafy se zas řítí,


nejsem tu na dovče, ale pěkný řiti.

Autor numix, 06.01.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí