Víš jak je zraněný holce???

Víš jak je zraněný holce???

Anotace: -

Já si to pamatuju...
říkal jsi, že mě miluješ.
Řekl jsi to jasně a nahlas
a já ti začala věřit, že to myslíš vážně.

Někdy jsem vážně blbá...

Máš hrozně velký srdce,
miluješ totiž spoustu holek.
Jak je ti, když jim ubližuješ??
Já vím jak je jim...

Je mi totiž stejně...

Už jsem si kvůli tobě ostříhala vlasy,
sama propíchla dolní ret
a pořezala prdel.
A přitom vím, že tím ničemu nepomůžu.

Někdy jsem vážně blbá...

Doufám, že se máš alespoň dobře,
miluju tě a asi ještě chvíli budu.
Byl jsi jedna z prvních lásek,
víš jak je zraněný holce??

Já jo... je mi totiž stejně...
Autor Striptérka, 06.01.2012
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, numix, Radek.oslov.Šafárik, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo se mi to, je to z té druhé strany...ženské, proto jsem hodnotil

06.01.2012 21:36:37 | numix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí