Hledám odpuštění

Hledám odpuštění

Anotace: -

Kolotoč se točí dokola,


 vrčí si...chci skočit,


 čekám..pořád nic..nevolá


 nechci žít, chci skončit


 


 přání, doufání, sny,


 křeče jak v hladovce...dny,


 trpím čím dál víc,


 jsem proražený míč,


 Vánoce se blíží,


 ať už jsou pryč,


 


 srdce bolí, je na obtíž,


 jak vyjedená spíž...k neužitku,


 z trika štěstí hledám nitku,


 nechci žít bez lásky,


 rozsypané obrázky


 


 Kolotoč se točí dokola,


 vrčí si...chci skočit,


 čekám..pořád nic..nevolá


 nechci žít, chci skončit


 


 hlava třeští...jak v kleštích,


 i když už nepiju...není to lepší


 


 snaha najít jiný cíl


 míjí se touhou po tom co bylo,


 bylo mi krásně,


 bylo mi milo


 


 Kolotoč se točí dokola,


 vrčí si...chci skočit,


 čekám..pořád nic..nevolá


 nechci žít, chci skončit


 


 každý dělá chyby,


 vím...k hlavě hledám PIN,


 já jich dělám víc...


 čin bez příčin,


 větší a hroznější...


 kde jsou mé sliby,


 kaju se dnes sám a plný viny


 


 Kolotoč se točí dokola,


 vrčí si...chci skočit,


 čekám..pořád nic..nevolá


 nechci žít, chci skončit


 


 doufám v odpuštění...


 či jenom toužím - po Tobě


 krev ve mě pění...


 čekám jak bez života,


 pokojem se ploužím


 


 strašně se soužím


 


 


 

Autor numix, 07.01.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé. dost dobře to popisuje pocity, kterýma sem si nedávno prošel!
díky

07.01.2012 20:50:35 | Nathan Meir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí