FLEGMATIK požadavek současnosti

FLEGMATIK požadavek současnosti

Anotace: -

  Když někde stojím


tam se i najím

případně sednu

třeba na bednu

Snadno i padnu

často až ke dnu

Pak se zas zvednu

Odvahu si dodám

vzhlížím k horám

spíš k lidským norám

kde dnes hlavu složím

nikdy předem nevím  
Autor RU 82, 07.01.2012
Přečteno 199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí