Není nic horšího

Není nic horšího

Anotace: -

Není nic horšího,

než ztratit milovanou bytost,

nic jiného,

nedokáže způsobit takovou bolest a lítost.

 

Ten smutek schovat možné je,

však stále zůstává

a jizvy vyreje,

na místech, co člověk skrývá.

 

Všechno mizí,

kde začít novým začátkem?

když vyvolává slzy,

že bez něj jsi jiným člověkem,

co v zrcadle se nepoznává

a otázka: "Proč?" je tichý šepot,

ano, jen pouze jediná zpráva

změnila ti život...

 

 
Autor Aurora., 08.01.2012
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí