Přemýšlím

Přemýšlím

Proč slunce není modré ale žluté
proč zvířata němá jsou
proč pavouk více nohou má.
At' si myslíš co chceš
je to zajímavá věc.
Každýho to zajímá
kolik paprsků slunce má.
Jakej národ dělá větší cavyky
na to jsou tu statistiky.
Venku zima nám je teplo,
Světlo,tma
je to jako ze sna.
Poslouchat recenzi
od lidí co patří k mense!
Jak se rodí děti,smetí?!
Není to to samé ale některé to klame.
Žijem na té planetě zemi sami,sami?!
Nebo je tu někdo s námi?!
Nevím ,přemýšlím.
A nad čím se vlastně zamýšlím?
Autor zuzuvrajickova, 30.12.2006
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Kachník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí