Nekonečná...

Nekonečná...

Anotace: -

Dvacátý čtvrtý den,


jsi má polovina srdce.


Čtvrtý týden šťastna jsem,


a v mé hrudi zase tluče.


Může venku zima být,


může na pokraji lidstvo stát,


mohou klidně hromy bít,


leč s Tebou bude mě mé srdce hřát.


Každý je s Tebou krásný den.


Stále novou lásku do mě vkládáš,


a každý den je jako sen.


Děkuji Ti za vše, co mi dáváš.


Pospolu jsme dnem i nocí,


když bez Tebe tak chybíváš mi.


Krásou máš mě ve své moci,


Citem Tvým, duší, vášní.


Tvou ochráním si křehkost,


postarám se o Tvůj klid,


křídlům Tvým zpět vrátím lehkost.


Dám cokoliv, co budu mít.


Ať si mluví, kdo jen chce!


Po Tvém boku budu stát,


ráno s Tebou probouzet se,


a v peřinách Tě tiše hřát.

Autor Martha Cross, 08.01.2012
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí