Na dně

Na dně

Anotace: -

Kamarádi s bonusem
teď všechno padá
byla jsem asi jen pokusem
skvělý bejt zadanej
ale stereotyp se vkrádá
jasně, rozehraj novou hru
ale každá hra
má svůj konec
tradá - zazvonil zvonec?!
blokace na facebooku
rovná se
škrtám tě v životě?
nebo jak to vlastně máš
žes prý mě měl
rád
ale notak
nebudeme si už dál
hrát
ujišťuješ se
o své lásce k ní
neříkám že nebolí
když chceš být zase
sám
a já jsem jen jak
vyprodanej
krám
úsměv a smích došel
ozveš se?
nebo nadobro
dostala jsem košem?!
Autor Holka z davu, 08.01.2012
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, FANGirl, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky znám takovýho týpka..nejlepší jest zapomenout na pitomce..který ví, co chce..poznala si sobce..který si nezaslouží, byť jenom tvůj pozdrav..:)

21.02.2012 13:13:02 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí