Novoroční přání

Novoroční přání

Anotace: všem těm co tady píši a mnohým tím pomohou ...takže díky

Hodiny poslední minuty měří,
starý rok jde už navždy spát,
každý z nás jistě pevně věří
že bude lepší..nebo stejný snad.

Za kliku Nového roku,
saháme všichni s naději,
že při dalším neznámém kroku,
nám nohy cestu ustojí.

Až zazní cinkot skleniček
ohňostroj příjde Nový rok přivítat
v zástupu milých lidiček
budem si navzájem štěstí zdraví přát.

I já pozvedám vína číši
a s přáním všeho nej...
všem kteří tady píši
přeji...za svým štěstím každý utíkej.

Každý ať chytí si tu svoji
mušku zlatou co prý štěstí nosí
ať celý rok mu prozáří
a na konci Nového roku
zůstane jen šťastný úsměv na tváří.
Autor Pika, 30.12.2006
Přečteno 890x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

jee...dekujiii za prani..tobe tez...

30.12.2006 22:49:00 | Marketuli

dík za přání, tobě taky!

30.12.2006 22:23:00 | Gentleman v rubikové kostce

Díky za hezké přání.

30.12.2006 22:10:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí