Spráskaný pes

Spráskaný pes

Anotace: -

Cítím já se nevesele,
jako spráskaný pes,
zírá na mě pavouk jako tele,
zase jsem kamsi blbě vlez.

S houpačkou života se biju rád,
houpy hou, houpy hou,
cítím samoty mráz,
drkoty drk, drkoty drk.

Obšas si na někoho štěknu,
abych si dokázal že nemám strach,
obšas si obskočím nějakou fenu,
abych si dokázal že jsem chlap.

Jako toulavý pes,
co blbě vlez,
píšu tady kraviny,
naprázdno mi tikají hodiny.

Jako ten toulavý pes,
vylezu z pelechu,
stále je ještě dnes,

 
Autor Drob, 09.01.2012
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí