Ohlédnutí....

Ohlédnutí....

Anotace: -

Pláču nad rozlitým džbánkem dětských snů,
hledím na jiskry ohně letící k nebesům.
Čekám na další z těžkých dnů,
sedím na místě kde zrodilo se mnoho dětských snů.

Uteklo mnoho let
a moc nezměnil se svět.
Zažil jsem svůj první let,
prožil jsem první vášnivý (rozpačitý) sex.

Duše má se topí v bahně,
poslední kapka teče z láhve.
Bahno zdá se mi i krásné,
nikdo nad tím nežasne.

Každý večer opíjím se rumem,
srdce mé se tíží žalem.
V tom opojení těžkém,
se sám cítím bahnem.
Autor Drob, 09.01.2012
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí