Marná...

Marná...

Anotace: -

Na mršině supi hodují,
hoď kámen kdos bez viny.
Zítra masa kus, dnes sup.
Kdos nepochopil, jsi jen hňup...
Revolver je ti knězem,
kulka bude spasitelem...
Autor Drob, 09.01.2012
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí