Temno v duši...

Temno v duši...

Anotace: -

Temná noc,
černý den,
nicoty moc,
snad sen.
Slunce nevychází,
nicota kolem jen,
bolest tě neděsí,
radost tě netěší,
nechce se ti ven,
prosíš, ať je to sen.
Autor Drob, 09.01.2012
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: kaktus, Wor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí