MRTVÍ a NESMRTELNÍ

MRTVÍ a NESMRTELNÍ

Anotace: -




Nad vlastním hrobem

stojí vzpříma kostlivec

rozmlouvá s bohem

 

Kouká co je za rohem

Prší z modrého nebe

zima že i mrtvého zebe

 

Cucá si jakoby  palec

ten odborník a znalec

Za života známý kanec

 

Vzpomíná jak žil když byl

Miloval - Především sebe

Pracoval vždy ze všech sil

Hodně pil! Jen čaj „Devětsil!

 

Jeho otec byl prostý švec

Kandidoval na „nobelovku“

pokud to nebyl jen kec

 

Za poslední platnou stovku

stačil vyjet až na Eifelovku

Tam si naposledy šlehnul

padl a už se ani nehnul

 

Osud ho potkal stejný

Mrtvý,  ale nesmrtelný
Autor RU 82, 09.01.2012
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí