Strach

Strach

Anotace: -

Co je to minulost,

když už teď není?

Všechno se změnilo,

všechno se mění...

 

Co jsou to vzpomínky?

Na co mi budou,

když ty tu nebudeš,

budeš usínat s jinou!

 

Co je to štěstí,

když střídá pláč?

Nebaví mě hádat se s otázkou,

otázkou: "Zač?"!

 

Co je to strach,

proč pod kůží ho mám?

Vždyť tě už přece tak dávno znám.

 

...... Rory Ray.....

 
Autor rory ray, 09.01.2012
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: rory ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí