Klišé

Klišé

Anotace: -

Přijde mi v poslední době,

že všechna klišé patří jen tobě.

Přijde mi poslední dobou,

že zde na zemi žiju jen tebou.

 

Přijde mi v poslední době,

že klišé probouzím sama v sobě,

přijde mi poslední dobou,

že netuším, co děje se se mnou.

 

Přijde mi ve dne i v noci,

že mě už není pomoci.

Přijde mi večer i ráno,

že zde chci tebe z hůry mít dáno.

 

.......Rory Ray......
Autor rory ray, 09.01.2012
Přečteno 225x
Tipy 6
Poslední tipující: rory ray, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí