novoroční přání

novoroční přání

Anotace: ...pár hodin zbývá k zamyšlení...

Dřív než
vínko perlivé
tvé smyslné rty smočí,
dřív než tento rok
svou vládu
novému zas odevzdá,

chtěl bych
alespon skrze tyto
řádky,
pohledět ti v tvoje
poměnkové oči
a pošeptat ti
že zůstaneš
navždy láska má.

Dřív než srdce
naposledy,
letos ,se zvonu dotkne,
chtěl bych poslat
políbení tobě jen,
at neúprosnost
času
ve dví protne,
at na chvíli se v realitu
změní krásný sen

Co smím
do nového roku
Tobě lásko přát,
oba dva v sobě máme
uvnitř přání jediné,
to smí naše srdce
v dobách chladných
hřát..
..vždyt ty nosíš moje...

..a já TVÉ...
Autor chalcedon, 31.12.2006
Přečteno 1076x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

.. krásné vyznání

08.01.2007 22:05:00 | Najlin

To je tak neskutečně krásné...plné něhy...z tvých slov čiší láska a hřeje...

01.01.2007 11:58:00 | ququ

Krása:-)

31.12.2006 12:26:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí