Zrádná

Zrádná

Anotace: bázeň...

Pojď za mnou a neohlížej se zpět.


Vždyť ptáci nebudou pořád pět


a růže svými trny nepoškrábou tvojí kůži


pokaždé, když se přiblíží


se svými rty


moc blízko,


aby tě nalákala.


Je pozdě


a ona to ví.


Možná.


Ale co když se objeví


znova


a řekne,


že kdysi


to nebyla ona…


Pojď!


Poběžíme spolu dál


po louce plné květin


a když zakopneme,


vstaneme zas.


Že?


Nikdo není, kdo by se jí bál.


To jen já jsem ta bláhová


a nevěřím na kouzla.


Až dospějeme cíle


hvězdy nad námi budou šílet


štěstím, které ovládlo nás


a naše srdce.


Pak sladce


vplujeme zas


do končin bez břehů…


Na obloze jasné


hvězda sladce hasne.


Na obloze krásné


za noci i za dne


ten sen


nikdy


neuvadne!

Autor Demotivovná Dezorientace, 10.01.2012
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí