Jed...

Jed...

Anotace: -

Jen jeden den nebylť bych víc plněn jedem...
...jednou sám sobě nebýti děsem jímž jsem sveden...
...stádem nehnán vpřed tím sledem...
...k pokroku nenucen a neveden...
...tak si jedu v jedu...
...jedu v jedu...
...já v jedu jedu...
...tak vědě zdar...
...vědě zdar...
...zdar!..
...dar?..
...R!...
...R!!!
Autor Cybermud, 10.01.2012
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Bernadette, Petbab, Cybermud
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí