Ironie mesiášství + P.S.

Ironie mesiášství + P.S.

Anotace: -

Ironie mesiášství


Najdi si nůž a bodni si
do těla Ducha co člověkem není.
V oplatku dostal jed na krysy -
říkal, že Bůh je vše co lidi mění.
Hoď kámen, plivni, kopni si -
prosťáček, naiva, byl plnej snění.


Proklatec, zdoj síly si dovolil odkrýt
všem lidem, který měl na světě rád.
Teď, když už je po něm, žádám vás o klid.
Vyčistit čepele, zhasnout a spát!


Ironie mesiášství - P.S.


Zejtra, až na hlavu hodíme obklad,
můžem mu pomníček postavit někde.
A můžem říkat: "Byl národní poklad!
A oni ho zabili - ať shořej v pekle!"

Autor Dermgen, 10.01.2012
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí