2 - do sbírky zima

2 - do sbírky zima

Anotace: -

V závějích času


výjimečně se netopím


a netonu


v ozvěně


jenž čas obepíná


poslouchám štěkot


a vnímám tu krásu


když na zasněžených větvích


kos


jen pro mě zpívá



Je to tak snadné


poddat se vůním


jenž okolo mě


zvolna se linou


barevné šmouhy


a vánoční nálada


v mé zasněné mysli


bezděky splynou


Autor TedelyBear, 11.01.2012
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí