Křídla motýlí

Křídla motýlí

Anotace: -

Křídla motýlí rozechvěla prostor v mé mysli,
křídla ševelí v mých těsných zdech,
květinový záhon jsi předtím navštívila,
a já teď cítím tvůj nektar na svých rtech.

Utrhnu květinu, kterou jsi políbila,
do krásné vázy vzpomínek si ji dám,
bude tu se mnou orchidej bílá,
a pak šum Tvých křídel, abych nebyl sám.
Autor lasmil, 11.01.2012
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí