Úsměv

Úsměv

Anotace: -

Pospíchala jsem k svému cíli,

ústa zamčená za bránou byly.

 

Paní kolem projížděla

(možná byla příliš smělá)

úsměv v tváři vykouzlila-

-a tímto mě zachránila.

 

Úsměv byl k mé bráně klíč,

rozmrzelost je už pryč!
Autor Rezkaaa, 11.01.2012
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí