Zemřela...

Zemřela...

Anotace: -

Anotace: Asi jen blbnu, prostě novela na Erbenovu Kytici...

 

Zemřela Rezkaaa a do hrobu dána,

básničky po ní zůstaly.

Tvorba její do archivu dána-

-na tohle všichni čekali.

 

I zželelo se Rezceee šťastných lidí

a nápady se jí vrátily!

Lidé byli fakt div živí

a radš' se někam ztratili.

 

Poznali Rezkuuu po hrozném stylu,

poznali ji a prchali!

A honem letěli do archivu

a tvorbu její smazali.

 

Tak byla Rezkaaa zadušena,

takhle ňák Rezkaaa skonala.

To, že je teď z ní Zombie žena

modrá stránka poznala... >:)
Autor Rezkaaa, 11.01.2012
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí