Ty

Ty

Anotace: -

pod kůží mi rostou trny

miluju tě

tvoje doteky mě řežou do masa

tvůj dech se mi usazuje na plicích

začíná mě dusit

karcinom

rozlejzá se do celého těla

příznaky nemocnejch nocí

když jsi mi desátého ledna sdělil diagnózu

bylo už pozdě

obličej bez tváře

napůl vzpomínka

napůl uvězněnej v čase

spadla jsem na zem

chtěla jsem tě najít

marně
Autor katyaa, 11.01.2012
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: AlexandraK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí