Chtěl bych tě kreslit

Chtěl bych tě kreslit

Zjistil jsem, že neumím kreslit,
ač chtěl bych být tvým malířem.
Ten talent na mě andělé nesnesli,
ale já přesto chci být umělců králem.

Pocity se dají vyjádřit perem či tuží
a já tento dar bohužel nepobral.
Šedivá barva proniká mou kůží.
Přemýšlím, co bych dál ti napsal.

Raději své básně budu ti dál psát
a s neschopností se hodlám prát.
Doufám, že tohle aspoň trochu umím,
protože nové věci kvůli tobě zkouším.

Jak vyjádřit své city na papír,
o tom teď přemýšlím.
Touha mě naprosto lapí
a snadno se nezastavím.
Autor Richard Ježek, 11.01.2012
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

23.01.2012 08:28:56 | nikoolkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí