Umíraí pro lásku

Umíraí pro lásku

Anotace: Je to takova basen o nadělech...posuzujte:-)

,,Procházím krajinou kde neroste tráva.
Kde necítím život.
Kde cítím jen smrt,pálí jak láva,
V mém srdci.

Obviněn ze zrady padl jsem,
V očích Nejvyššího.
Bloudím nocí,dnem.

Křídla mi těžknou,proč za lásku umřít mám?
Je to touha každého z nás!
Proč nás trestáš?
Proč zůstal jsem sám…

Proč jsme nemohli ochutnat z kalichu lásky?
Pohlédnout do krásky,do jejího srdce.
Proč?????
Vždyť jsme jako lidé…“

Ta dívka teď pláče,
Její anděl je pryč.
Vzali jí ho,
Do srdce ji praskl bič.

Dívka umírá,
,,Kde jsi mlj padlý anděli?“
už ji nezachytil
neochránil ji před smrtí.
Autor Black Death, 31.12.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě krááásné...

25.03.2007 16:21:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí