Opuštěný

Opuštěný

Anotace: -

Dým z cigarety stoupá,
láhev skoro dopitá,
napadá mne myšlenka hloupá,
v té láhvi je ukrytá.

Ta myšlenka mne spaluje,
stále se k ní vracím,
proč každá láhev se dopije,
a jen některé se vrací.

Čekal jsem dlouho na tebe,
měla jsi přijít v šest,
asi ti něco přišlo do toho,
uplynulo již pár let.

Každá láhev se dopije,
jenom některé se vrací,
lásko, smutno mi je,
smysl života ztrácím.

Každá láhev se dopije,
jenom některá se vrací,
s láskou podobné to je,
lásko proč tě ztrácím?
Autor lasmil, 12.01.2012
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: AlexandraK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí