Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: -

Vzpomínám rád na Tebe,
na okamžiky plné něhy,
kdy slunce rozzářilo nebe,
a roztály všechny sněhy.

Je to už tak dávno,
kdy odvál to čas,
skanula slza po tváři,
po zádech přeběhl mráz.

Zůstala vzpomínka na Tebe,
rád se k ní vracím,
co na tom že den ode dne,
nenávratně tě ztrácím.

Zůstala vzpomínka hřejivá,
je jako tažní ptáci,
v hnízdě srdce přebývá,
odlétá ...a pak se zase vrací.
Autor lasmil, 12.01.2012
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí