Krajina návratů I.

Krajina návratů I.

Anotace: -

A zase jsi mi odjela do dalekých krajů,
do zemí nekonečných návratů,
neměla jsi čas ani na milování,
a tisíce mých něžných doteků.

Měl jsem jedno velké přání,
přidat ti do kufru plno úsměvů,
a k tomu krásné pohlazení,
pro radost z tvých návratů.

Jako věrný pes teď čekám na svou paní,
smutně se dívám do dálek,
nalhávám si, že svět je malý,
a že není cest bez návratů.
Autor lasmil, 12.01.2012
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí