O vzpomínkách

O vzpomínkách

Anotace: Kouzlo sentimentu...

Nevím, kam se můj vlak řítí
Nevím, zda mě někdo chytí
To léto už je dávno pryč
Já od nebe už nemám klíč

Proudy vody bez ustání
Protékaly pod mou dlaní
Ty usmál jsi se vesele
A popadali andělé

Já se směju, jen když musím
Však ty dveře rozbít zkusím
I když už z mé naděje
Jsou jen sněhu závěje
Autor Jenne, 31.12.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekna..libi...

31.12.2006 22:54:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí