Manažer druhé třídy, rudé sekce

Manažer druhé třídy, rudé sekce

Anotace: -

Dostal jsem post ve funkci manažera

Ožranou kost a práci do večera

Dali mi osahat kolikže váží zlato

Já musel přísahat, že udělám vše za to

 

Kolem mě kolektiv jen samých lepších lidí

I oni zaslepeně jen to zlato vidí

Já řídím jejich kroky oni zase moje

S vidinou že ty příští vyvedou nás z hnoje

 

Vzájemně jedna funkce druhou vylučuje

Smíš pískat rytmus, ale zvuk nic neurčuje

Hlavní je obraz, i když maluje jen jeden

Ten však nic neumí, my ostatní ho vedem

 

Tak prosím prozraďte mi moje kompetence

Čím vyšší post, tím víc jsem za šílence

Čím více práce tím víc peněz, jistě ano

Za ty si draze koupím čas vždy každé ráno

 

Koupím si úsměv, který stres mi vygumoval

Vždyť pro to dřu se, tak proč bych nekupoval

Z mála je málo, které ke štěstí prý stačí

Štěstí je muška zlatá a já zlato radši.

 

Zase mě povýšili druhá třída sekce rudá

Už mám pět tříd šest barev, zkrátka nuda

Co se tím změnilo se ptám a bez okolků

Prý teď smím  přidávat i kečup ke hranolkům.
Autor Bolder, 12.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí