Bez známek recidivy

Bez známek recidivy

Anotace: -

Piju horký čaj
a zápěstí si chladím ve sněhu 

Všude narážím na svou starou vůni
co mi hladila stehna
zkřehlá zimou 

Mám hladkou pleť
a plíce otevřené

Hoří mi touhou
po cizím dechu
v mé čtrnáctidenní samotě 

V noci mám černá křídla
a schovávám se ve tmě
vysoko nad mým městem
 
Ráno jsem plachou srnou
nad zasněženým obzorem 

Zahalena v novém kabátě
se usmívám nad štěstím
které nemám s kým sdílet 

Poděkuj jen sama sobě

 
Autor jitro, 12.01.2012
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Bernadette, její alter ego, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:*

13.01.2012 08:53:27 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí