Probuzení

Probuzení

Anotace: -

Zdál se mi sen.
Byl plný hudby, smíchu a lásky,
která tam vlastně nebyla.
To, že jí bylo plno
ví ti dva jen.

Měla jsem strach
a v jeho stínu
zářilo slunce do všech stran.
V tisíce tichých,
nekonečných tlach.

Všechen cit
sežehly plameny
rozdmýchané vášní
A ti dva
byli-či nebyli krásní
nebáli se chtít.

Pak přišel vztek
z toho, že byli šťastni
Když si to dali za vinu
milovali se víc
ve stínu
výčitek.

Zdál se mi sen
a nechtíce dlouho spát
hloupě jsem
natáhla budík
před časem.

Někdy to nekrásnější zůstává nevyřčeno. Někdy to nejdůležitější. Někdy je to totéž. Pokud ovšem nemluvíme, nemáme šanci se to dozvědět.
Autor Rebeca, 12.01.2012
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí