Stáří II.

Stáří II.

Anotace: -

Proč kořeny rostou do země,
a koruna větvemi vzhůru?
stojím tady při cestě,
stromy mají popraskanou kůru.

Stojím tady při cestě,
kdysi vedla k domovu,
každý večer o šesté,
vracel jsem se tudy domů.

Nohy vrostly do země,
neudělám už ani krok,
je to jen kousek k domovu,
stačil by jen ... malý skok.
Autor lasmil, 13.01.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí