Svědomí

Svědomí

Anotace: -

Probudil mne výkřik do noci,
rozerval ticho kolem,
tmě přivykají vyděšené oči,
stojím na srázu holém.

Stojím tu zpocený,
křečovitě tajím dech,
úšklebek zkřivený,
krev na rozpukaných rtech.

Stačil by jeden krok,
a pak už jen málo,
do hlubinné propasti skok,
možná by to za to stálo.
Autor lasmil, 13.01.2012
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí