Biograf lásky

Biograf lásky

Anotace: -

Vzpomínky tikají, noc se snesla,
jsem tu sám a dvě opuštěná křesla.

Promítám film vzpomínek,
otáčím se v kruhu,
na zdech defilují obrazy,
všech milovaných dívek.

Pouštím si je pozpátku,
tak jak běžel čas,
vzpomínky jsou vybledlé,
vytratil se krásný hlas.

Pak přetrhl se film, někde u konce,
v duši smutek, v očích mlhu,
snažím se hrát lakomce.
Své srdce neošálím,
vnímá bolest, cítím tíhu,
.......
smutný konec bez zvonce.
Autor lasmil, 13.01.2012
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vzpomínky, hlavně že je na co vzpomínat!

13.01.2012 13:25:39 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí