S

S

Anotace: -

Selka se sedlákem

sedí spolu...snídají.

Sázeli semínka slunečnic...

Svítí slunce...snad slaví.

 

Stromy stojí samy

spadlá stodola spílá

sítem stvolů syčí sýček.

smím sám stavět sad?

Snad....

 

Stíny sov sem se slétají

Stane se sláva Sibiří....?

snad sním?...smím s ním?...

 

 
Autor greenus, 13.01.2012
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí