Ze snů se děti nerodí

Ze snů se děti nerodí

Anotace: Jak říkal král Já První: "Můj sen je můj sen a mně se bude zdát jen to, co chci, aby se mi zdálo." A já k tomu dodávám : "V té chvíli klidné, volné, buďte dívky svolné. Vždyť každé malé dítě ví, že ze snů se děti nerodí." A to platí i pro pohlavní choroby

Den končí a já usínám,


čekám hezký sen.


Víčka očí lehce zavírám,


ve spánku už sem.


Z noci je den,


já koukám z domu


na slečnu ven


a věřte tomu.


Přijela za mnou


z veliké dálky


a koule prahnou


po tónech války.


Ona se brání,


hlásí klid zbraní.


Když kanón sklání


už se nad ní.


Chci do ní vniknout


bez ochrany.


Proč musí rozvinout


velké zábrany.


Však ona se zdráhá,


bez gumy ani muk.


Tahleta zpráva


 mi touží zkazit šuk.


Tak hledám šprcku,


nakonec úspěšně.


Můžeš prcku


vyrůst neútěšně.


Tak ji svlíkám,


už pudem na to.


Když v tom slýchám,


co nestojí za to.


Sirénou zbuzen,


migrénou zpruzen.


Úplně zostuzen,


nechvalně probuzen.


Přemýšlím nad snem


následný den.


To, co bylo v něm,


musí jít ven.


Kdybys ty prcku


nehledal šprcku,


moh sis užít,


něco pěkného zažít.


Sen by byl krásný


a zážitek vzácný.


Proč ta slečna tolik vyváděla ?


K odpovědnosti mě naváděla ?


Vždyť každé malé dítě ví,


ze snů se děti nerodí.


 


 

Autor Marbal Škutin, 13.01.2012
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to byla kanonáda,dost dobrý...ST.

30.03.2012 20:17:41 | tato22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí