PESIMISMUS - ale kde že

PESIMISMUS - ale kde že

Anotace: -

  Je tu zas beznaděj

 

Času není habaděj

Slza pálí na víčku

dávno není sirotek

už  nevolá mamičku

 

Přál si, ani nemuk

„Aspoň tento večer

vytrhni mne z muk!“

Všechno je na dosah

na nic však nedosáh´

 

Však nejútrpnější

ze všech večerů

ten překročil práh

zkazil na co sáh´

odešel jak přišel

ze setkání příšer

 

Dáš se na ústup

cestou některou

Procitni z bloudění

pro blaho nitra

Cesta kam jdeš

nikde nekončí

dnes ani zítra

 

Co bude dál?

Nic nelze vrátit

tam ba ani zpět

Toho se nenadál

Život ač někdy smutný

přesto pláč není nutný
Autor RU 82, 13.01.2012
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí