Jediný smysl života je žít pro hřích

Jediný smysl života je žít pro hřích

Anotace: Někdo má v sobě málo, přesto i to, co jsem já dávno ztratila, a to ...

Dala bych si předsevzetí

vidět ještě jednou
minulý rok
defilovat
záhybem
opiového mola
bacardi

vidět a ptát se, proč já

vidět tě dvojitě za střízliva
za rámem obrazu

asi novodobý Dorian Gray
trochu pošetilý
trochu mladý
ještě nevinný

a nikdy nedočíst tu krutou knihu
a nespatřit tolik omylů
lidstva
v jedné štamprličce

pak Tě políbit na čelo
a říct, že to všechno
je za námi

láska
strach z dospělosti
šestka na konci
toho promarněnýho
večera
kdy z rebelů
vyvstávají
polobozi
dnešní církve

dala bych si předsevzetí

mluvit otevřeně
a přitom neublížit
tolika lidem

a už teď vím, že to zas nedodržím
a budu čekat
možná marně
možná víc střízlivě
na osmičku
Autor Jasmin de Paris, 01.01.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se že jsi knihu úspěšně sehnala a přečetla... =)

04.01.2007 20:36:00 | Renatka

perfektní.. =o) moc se mi to líbí..

01.01.2007 17:10:00 | Najlin

a nikdy nedočíst tu krutou knihu
a nespatřit tolik omylů
lidstva
v jedné štamprličce

velice podařený obrat, krásná básem

01.01.2007 17:05:00 | Pavel Kotrba

geniální...líbí se mi moc ani nevím proč, prostě...jo...

01.01.2007 16:03:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí