Jahoda se zalkla vlastní rtutí

Jahoda se zalkla vlastní rtutí

Anotace: Rtuť se zalkla cizím kravohlavem

Jede paní na saních zlých
Točí se na polovině
Jede jelenova jílu kusa
Dýchá do lesa dýchá do lesa
Jede jeden neuvěřitelný šílenec šílenou rychlostí šíleně
Jede na chatu jede do přírody dívat se na přírodu
Pochopil vše a pochopil dokonce i absolutno
Absolutně pochopen tím vším pochopením
Na saních zlých jede paní
polovinou se točí
a mrská bičíkem zkurveně
Jsou v lese
Jsou v hájku zeleném
Jsou ve smíšeném lese
Jsou v sadu
Jsou v rybízu
Jsou ve bramborové nati
Běhají tam nahatí
V držce mají pouhé červi zlomené vejpůl vedví
Holomajznu nechali už dávno stát fpangejtře
Zkurveně to mrskaj až do prapozejtrova muslimnýho Mullisa
to teda zkurveně mrskaj
Autor Mrášnivor, 01.01.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo si hraje nezlobí, ty si hraješ moc dobře, štastnej nonej rok

01.01.2007 16:52:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí